Bericht

Heb je vragen over het bier, proeflokaal, de brouwerij of website, laat het ons weten.

Graag je naam invullen
Graag een geldig telefoonnummer invullen
Graag een geldig e-mailadres invullen
Wat wil je ons laten weten?

Reserveren

Reserveren
Het is nog niet mogelijk om voor het Wispe proeflokaal online een tafel te reserveren. Maar even mailen, bellen of gewoon binnen wandelen mag natuurlijk altijd.
Openingstijden
Ma:Gesloten
Di - Do:16.00 - 23.00 uur
Vr:16.00 - 01.00 uur
Za:11.00 - 01.00 uur
Zo:11.00 - 22.00 uur
  • 01

Vragen

Wat doet Wispe aan duurzaam ondernemen?

Wij zijn bewuste brouwers. Onze bieren zijn biologisch gebrouwen en Skal gecertificeerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Wispe hoog in het vaandel. Wat we hieraan doen kun je lezen op onze duurzaam-pagina.

Ik wil graag werken of stage lopen bij Wispe, kan dat?

Ben je positief ingesteld en heb je passie voor bier?! Hou dan onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle vacatures bij Wispe. Of kijk voor de openstaande vacatures op www.wispe.nl/vacatures. Open sollicitaties kun je ook sturen naar remko@wispe.nl.

Ik zoek een sponsor, kan Wispe mij helpen?

Wij ontvangen veel sponsorverzoeken. Helaas kunnen wij niet op ieder verzoek ingaan. Bij iedere aanvraag kijken wij of het verzoek past bij onze kernwaarden. Een verzoek indienen kan door een e-mail te sturen naar info@wispe.nl.

Kan ik een rondleiding door de brouwerij van Wispe krijgen?

Natuurlijk! Leuk dat je een bezoek wilt brengen aan onze brouwerij. Je kunt een rondleiding online boeken via 'Brouwerij' in het menu. Zoek je naar een specifieke invulling van de dag? Neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

Waarom maakt Wispe geen gebruik van statiegeld?

Op onze bierflessen zit geen statiegeld. Het schoonmaken van de vele flessen die we vullen zou heel veel tijd, water en chemicaliën kosten. Onze flessen mogen dus gewoon de glasbak in. Het glas gaat terug naar de fabriek waar er weer nieuwe flessen van worden gemaakt. Dit systeem is tegenwoordig erg efficiënt. Het glas kan eindeloos en voor 100% worden hergebruikt. Bovendien zijn onze flessen lichter dan statiegeldflessen, wat scheelt in grondstofgebruik en transport. Ook gebruiken wij geen plastic statiegeldkratten, maar zitten onze flessen in een doos van FSC® gerecycled karton, die je bij het oud papier mag achterlaten. Nadat de dozen en flessen gerecycled zijn gebruiken wij deze weer om onze vers gebrouwen bieren in te verpakken.

Verkoopt Wispe ook andere artikelen, zoals glaswerk?

Jazeker. Alle producten van Wispe vind je in onze Wispe Winkel. In 2019 openen we onze brouwerij in Weesp. Hier vind je ook een winkel met diverse Wispe artikelen. Voor horeca en retailers heeft Wispe verschillend promotiemateriaal, zij klikken hier voor meer informatie.

Ik ben van de pers en wil graag meer informatie?

Informatie voor de pers is hier beschikbaar. Wil je meer weten over het verhaal achter Wispe, de brouwerij, de broers en onze bieren? Voor alle media gerelateerde vragen kun je ook contact opnemen met Remko Vellenga via telefoonnummer 06-24514518 of via de mail: remko@wispe.nl.

Wat zijn de zakelijke gegevens van Wispe?

Wispe Brouwerij B.V.

Herengracht 16
1382 AE Weesp (Amsterdam)
Nederland

 

Telefoon: +31 (0)6-24514518
Fax: +31 (0)84-8321376
E-mail: Info@wispe.nl

 

IBAN: NL68.RABO.0169.28.1582
BIC: RABONL2U

 

KvK: 7221.3086
BTW: NL8590.32.413.B01