Meet the team | Linda en Marijke

12/05/2022 - leestijd 2 minuten

Meet the team

De twee zussen Linda en Marijke werken sinds de opening van de Wispe Brouwerij in de Laurentiuskerk al bij Wispe. Zij zijn vrijwel bijna elke dag aanwezig!

Stel jullie zelf even voor

Mijn naam is Marijke de Boer, ik ben 39 jaar. Ik woon in Weesp en ik ben horecamanager bij Wispe. Mijn naam is Linda de Boer, ik ben 37 jaar. Ik woon ook in Weesp en ik ben salesmanager bij de Wispe.

Hoe kwamen jullie terecht bij Wispe?

Marijke: Ik kwam bij Wispe via de krant. Er werd heel lang geschreven over de verbouwing bij Wispe en uiteindelijk zag ik een vacature op indeed dat ze iemand zochten. Zo ben ik hier terecht gekomen.

Linda: Ik ben terecht gekomen via mijn zus Marijke. Zij zocht iemand die af en toe kon helpen en tijdens de opening hielp ik ook mee. Eerst werkte ik weekenden en na de eerste corona lockdown ben ik hier fulltime komen werken.

Wat vinden jullie het leukst?

Het klantcontact wat je hier meemaakt is het leukst. Elke dag heb je te maken met andere mensen, andere verhalen, andere gezichten. Je krijgt er echt een dorpsgevoel van hier in Weesp. Het is ook leuk wanneer wij door het centrum lopen, dan worden we ook herkend als ‘de zusjes van Wispe’. Hier krijg je ook een familie gevoel bij het bedrijf. We werken in een heel prettig en fijn team, wat lang niet overal zo is. Hier bij Wispe zijn we gewoon een familie.

Hoe is t om te werken in een kerk?

Er is meer story telling. Je hebt altijd wel een goed verhaal over de brouwerij en de kerk. We zitten hier op een unieke locatie en iedereen die hier komt heeft het ook over de locatie. Er is veel vraag naar de kerk. In de horeca heb je normaal ook passie voor je werk en bij Wispe heb je zoveel meer te vertellen. Het zijn veel elementen in één: het bier, de jenever, de kerk, de geschiedenis en natuurlijk Wispe.  Veel mensen komen alleen al voor de locatie om foto’s te maken. Van ons wordt ook gevraagd om foto’s te maken en die maken we met plezier.

Wat maakt het Grand Café aantrekkelijk voor de klanten?

De unieke ambiance en de brouwketels. Bij Wispe hebben we zoveel verschillende bieren op tap die zelf gebrouwen zijn. Het bier staat centraal bij Wispe, waar het horecaconcept omheen draait. Naast het bier hebben we ook een menu om te eten, samen met een goede cocktail- en wijnkaart. Het totale plaatje vind je bij Wispe.

Hoe is het om samen te werken als zussen?

Heel leuk. We zijn er in gegroeid, we hebben namelijk vaker samengewerkt in de horeca. Dat werkt goed, want met één blik naar elkaar weten we al genoeg. Buiten ons werk zien we elkaar ook vaak! We zijn bijna altijd samen.

Wat is jullie favoriete biertje van Wispe?

We dezelfde smaak als het komt op bier aankomt. Wij vinden de Wispe Wit en de NEIPA erg lekker.

Dank jullie wel Linda en Marijke en succes!

Wil je ook een leuke baan bij Wispe? Wijn zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Kijk voor al onze vacatures op www.wispe.nl/vacatures.

Winkelwagen

Geen producten in je winkelmand.