• Duurzaam

    Vanaf het eerste begin streven wij er naar om onze bieren op duurzame wijze te brouwen. Ook nu we verder groeien en uitbreiden, zullen we dat blijven doen met zorg en respect voor onze medewerkers, klanten, het milieu en onze omgeving. We zijn niet perfect, maar met onze initiatieven streven we wel naar het best haalbare. Lees hier hoe wij duurzaam ondernemen.

Brouwerij

Wat onze bieren met elkaar gemeen hebben? Dat is dat ze allemaal ambachtelijk worden gebrouwen met de beste ingrediënten. De bieren verschillen in hun uitgesproken smaak en stijl. Met ons gevarieerde aanbod brouwen we zeker een bier waar je volop van kunt genieten.

Biologisch

Aan een goed glas Wispe gaat een heel proces vooraf: van de brouwgranen, hop- en kruiden, tot het brouwen, rijpen en bottelen van ons bier. Bij ons brouwproces staan kwaliteit, duurzaamheid en onze omgeving centraal. Nog even en je kunt het brouwproces met eigen ogen aanschouwen en de vers getapte bieren komen proeven in onze brouwerij.

Sociaal

Bij Wispe willen we de winst niet alleen ten goede laten komen aan onszelf en de medewerkers, maar ook aan de inwoners van Weesp. We sponsoren regelmatig evenementen, verenigingen en goede doelen. Vanaf 2018 gaan we ook jaarlijks een initiatief steunen die Weesp mooier, succesvoller of duurzamer maakt. Dit initiatief ontvangt 5% van onze winst. Wil jij dit jaar in aanmerking komen voor de Wispe Charity Award, stuur dan een e-mail met je motivatie naar info@wispe.nl. Bij iedere aanvraag kijken wij of het verzoek past bij de kernwaarden van onze brouwerij. Wij kunnen daarbij helaas niet op ieder verzoek ingaan.