Wat is je geboortedatum?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om toegang te krijgen tot de website

Dit is een ongeldige datum!

Vink deze optie niet aan als dit apparaat ook door anderen gebruikt wordt

Vragen

Wat doet Wispe aan duurzaam ondernemen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Wispe hoog in het vaandel. Wat we hieraan doen kun je lezen op onze duurzaam-pagina.

Ik wil graag werken of stage lopen bij Wispe, kan dat?

Hou onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van openstaande vacatures. Open sollicitaties kun je sturen naar remko@wispe.nl.

Ik zoek een sponsor, kan Wispe mij helpen?

Wij ontvangen veel sponsorverzoeken. Helaas kunnen wij niet op ieder verzoek ingaan. Bij iedere aanvraag kijken wij of het verzoek past bij de kernwaarden van onze brouwerij. Een verzoek indienen kan door een e-mail te sturen naar info@wispe.nl.

Kan ik een rondleiding bij Wispe krijgen?

Natuurlijk! Leuk dat je een bezoek wil brengen aan onze brouwerij! Je kunt een rondleiding online boeken via 'Brouwerij' in het menu. Zoek je naar een specifieke invulling van de dag? Neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

Waarom maakt Wispe geen gebruik van statiegeld?

Op onze bierflessen zit geen statiegeld. Het schoonmaken van de vele flessen die we vullen zou heel veel tijd, water en chemicaliën kosten. Onze flessen mogen dus gewoon de glasbak in. Het glas gaat terug naar de fabriek waar er weer nieuwe flessen van worden gemaakt. Dit systeem is tegenwoordig erg efficiënt. Het glas kan eindeloos en voor 100% worden hergebruikt. Bovendien zijn onze flessen lichter dan statiegeldflessen, wat scheelt in grondstofgebruik en transport. Ook gebruiken wij geen plastic statiegeldkratten, maar zitten onze flessen in een doos van gerecycled karton, die je bij het oud papier mag achterlaten. Nadat de dozen en flessen gerecycled zijn gebruiken wij deze weer om onze vers gebrouwen bieren in te verpakken.

Verkoopt Wispe ook merchandise en/of glaswerk?

Alle producten van Wispe vind je in de Wispe Shop. In de zomer van 2017 verwachten we ons brouwlokaal te open in Weesp. Hier vind je ook een winkel met diverse Wispe artikelen, Voor horeca en retailers heeft Wispe verschillend promotiemateriaal, klik hier voor meer informatie

Ik ben van de pers en wil graag meer informatie?

Wil je meer weten over het verhaal achter Wispe, de brouwerij, de broers en onze bieren? Informatie voor de pers is hier beschikbaar. Voor alle media gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Remko Vellenga via telefoonnummer 06-24514518 of via de mail: remko@wispe.nl.

Wat zijn de zakelijke gegevens van Wispe?

Wispe Brouwerij v.o.f.

Anna Horstinkstraat 20
1382 MN Weesp

 

Telefoon: +31 (0)20-7715827
Fax: +31 (0)84-8321376
E-mail: Info@wispe.nl

 

IBAN: NL68.RABO.0169.28.1582
BIC: RABONL2U

 

KvK: 5429.6250
BTW: NL8512.46.813.B01

Reserveren

Reserveren
Nog even geduld. In de zomer van 2017 kun je hier een tafel reserveren voor het Wispe proeflokaal. Maar tegen die tijd gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook.
Openingstijden
Ma - Din.t.b.
Wo - Don.t.b.
Vr - Zan.t.b.
Zon.t.b.
  • 01

Bericht

Heb je vragen over het bier, de brouwerij of website, laat het ons weten.

Graag je naam invullen
Graag een geldig telefoonnummer invullen
Graag een geldig e-mailadres invullen
Wat wil je ons laten weten?

Boek een rondleiding

Het is nu nog niet mogelijk om rondleidingen door de brouwerij te boeken. Wij verwachten in juli 2017 onze deuren te openen en je dan alles te kunnen laten zien en vertellen over ons brouwproces.